Scéna z filmu Usnula jsem
Scéna z filmu Usnula jsem
Scéna z filmu Usnula jsem
Scéna z filmu Usnula jsem
Scéna z filmu Usnula jsem

Usnula jsem

Stará mexická legenda varuje, že když usnete na náhrobním kameni, můžete se propadnout do říše mrtvých. To ovšem malá Miroslava neví a nechtěně na pohřbu své tety na jednom z hrobů usne...

Holčička jde brzy ráno s rodiči na pohřeb své tety. Na chvíli se od rodičů vzdálí, a protože je ještě ospalá, sedne si a usne na jednom z hrobů. Když se probudí, zjistí, že se ocitla ve světě mrtvých. Jak se teď dostane zpátky na zem, mezi živé, za svými rodiči?
Stará mexická legenda varuje, že když usnete na náhrobním kameni, můžete se propadnout do říše mrtvých. Právě o tomhle dobrodružství vypráví režisérka Kristina Dufková v animovaném filmu Usnula jsem.

Film bohužel není dostupný :(

Omlouváme se, ale tento titul není ve vaší zemi k dispozici.

Režie
Rok
2009
Země
  • Česká republika
Délka
19min 
Zvukové stopy 

Chcete být pravidelně informováni o novinkách v junior programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít