Malý kluk a holka koukají do rozsvícené žárovky o Vánocích.
Jitka Čvančarová ve filmu Přání k mání.
Tři děti oblečené jako Santa Claus.
Kluk a holka sedí v cukrárně a přes okno na ně kouká skupina dětí.
Otec a syn si povídají v pokoji.

Přání k mání

Obyčejný kluk dostane od kouzelného dědečka nevšední dárek –⁠ prý mu splní cokoli na světě. Jenže vědět, co si doopravdy přejeme, bývá to nejtěžší.

Velký vánoční příběh vypráví o trampotách Alberta, až po uši zamilovaného do Johany, sestry svého nejlepšího kamaráda Emana, která se o něj ale vůbec nezajímá. Navíc Albertovi rodiče, kouzelnické duo, právě prožívají krizi a tatínek si přivede do svého kouzelného čísla mladou půvabnou partnerku. Albert a Eman s Johanou dostanou za dobrý skutek od kouzelného dědečka každý jedno přání, které děti zbytečně promarní. Až na Alberta. Ten si chce dobře rozmyslet, jak ho použije. Syn místního podnikatele Bosák junior, vyhlášený floutek, náfuka a školní lamač dívčích srdcí se dozví, že Albert má poslední přání. Rád by jej získal pro sebe. Touží totiž po otcově pozornosti a uznání. Albert i všichni ostatní nakonec přijdou na to, že k tomu, aby byli šťastni, žádná kouzla nepotřebují…

Film bohužel není dostupný :(

Omlouváme se, ale tento titul není ve vaší zemi k dispozici.

Režie
Rok
2017
Země
  • Česká republika
Délka
105min 
Zvukové stopy 

Chcete být pravidelně informováni o novinkách v junior programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít