Scéna z filmu Falkoni
Scéna z filmu Falkoni
Scéna z filmu Falkoni

Falkoni

I když jsou Jón a Ívar na hřišti zapřísáhlí nepřátelé, mimo hřiště se vydávají na cestu s dramatickými důsledky, na jejímž konci najdou trvalé přátelství.

Každé léto se na Vestmanských ostrovech u jižního pobřeží Islandu koná velký fotbalový turnaj pro děti. Letos se svým týmem přijíždí i desetiletý Jón, aby tu zjistil, že na sebe dokáže vzít mnohem větší odpovědnost, než by si kdy předtím představil. Když se totiž stane svědkem toho, jak Ívara z týmu soupeře hrubě bije jeho otec Tóti, změní se jinak bezstarostný a dobrodružný fotbalový turnaj v dramatickou záchrannou misi, během níž se Jón pokusí Ívara zachránit. I když jsou Jón a Ívar na hřišti zapřísáhlí nepřátelé, mimo hřiště se společně vydávají na emocionální cestu s dramatickými a vzrušujícími důsledky, na jejímž konci najdou trvalé přátelství.

Doporučená přístupnost: 9+

Ve spolupráci s

  • Juniorfest

Film bohužel není dostupný :(

V našem aktuálním programu ale objevíte další skvělé filmy.

Režie
Rok
2018
Země
  • Island
Délka
90min 
Zvukové stopy 

Chcete být pravidelně informováni o novinkách v junior programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít