Malá Zuza kouká na housenku na listu.
Zuza sedí v dětském pokojíčku na posteli.
Stůl s mísou s ovocem a zavařovacími sklenicemi.
Zuza honí pejska po zahradě.
Zuza z filmu Zuza v zahradách.
Zuza klečí na zemi a našla klíček.

Zuza v zahradách

Zuza je malá holčička, která jezdí s maminkou a tatínkem do zahrádkářské kolonie za městem. Jednoho dne potká černého psa a objeví tajemnou zahradu.

Zuza má zahradu. Ale ne u domu, zahrada je v zahrádkářské kolonii za městem. Kolonie znamená spoustu malých zahrádek, vpravo, vlevo a mezi nimi uličky. Z výšky vypadá kolonie jako zahrada skřítků. A Zuza je malá blonďatá holčička, která jezdí s maminkou a tatínkem na kole na zahradu. Jednoho dne, když se Zuza se svým otcem vydá na procházku po kolonii, objeví na jejím konci divokou, tajemnou zahradu. Žije tam černý pes a možná i strašlivý starý Béla. Kdo ví. Zuza se jí určitě bojí. Ale co máte dělat, když se někoho bojíte, ale cestou najdete jeho klíč? Zuza v zahradách je poetický příběh o překonávání strachu a předsudků a o půvabu odlišnosti.

Film bohužel není dostupný :(

Omlouváme se, ale tento titul není ve vaší zemi k dispozici.

Režie
Rok
2022
Země
  • Česká republika
  • Slovensko
Délka
14min 
Zvukové stopy 
Titulky 

Chcete být pravidelně informováni o novinkách v junior programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít