Scéna z filmu Vánoce a spol.
Scéna z filmu Vánoce a spol.
Scéna z filmu Vánoce a spol.
Scéna z filmu Vánoce a spol.
Scéna z filmu Vánoce a spol.

Vánoce a spol.

Štědrý den je za dveřmi a všichni si užívají poslední dny napjatého čekání… Všíchni, až na Santu! K běžným předvánočním nervům se totiž přidal jeden drobný problém: 92 000 Santových pomocníčků zničeho nic onemocnělo a chystání dárečků nabírá rychle skluz. Naštěstí si je Santa Klaus vědom vážnosti situace a je ochoten zachránit čest svého povolání za opravdu jakoukoli cenu.

Štědrý den je již za rohem a nic nejde podle plánu. 92 000 skřítků v Santově dílně na dárky z ničeho nic onemocní a všichni popadají na zem jako kuželky! To je pro Santu velká rána. Kdo pro děti z celého světa připraví dárky pod stromeček? Pro Santu je to strašná rána. Nemá na vybranou. Se svými soby a sáněmi se musí neplánovaně vypravit na Zemi, aby sehnal účinný lék, kterým své pomocníčky vyléčí. Po poměrně dobrodružném letu v bouři přistane se svým spřežením v Paříži a sáně zaparkuje nedaleko proslulého kabaretu Moulin Rouge. Pak konečně důstojně vstoupí do lékárny s žádostí o potřebné léky mezi nic netušící lidi … A právě v této chvíli zjistí, že jeho výprava nebude až tak jednoduchá. Poměrně rychle a nedobrovolně se díky neočekávaným nedorozuměním přesune na policejní stanici a poté dokonce i do cely předběžného zadržení. Naštěstí si v této nezáviděníhodné situaci dokáže najít nové spojence, s jejichž pomocí se mu snad podaří kouzlo Vánoc zachránit.

Film bohužel není dostupný :(

Omlouváme se, ale tento titul není ve vaší zemi k dispozici.

Režie
Rok
2017
Země
  • Francie
Délka
96min 
Zvukové stopy 

Chcete být pravidelně informováni o novinkách v junior programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít