Scéna z filmu Kouzelné galoše
Scéna z filmu Kouzelné galoše
Scéna z filmu Kouzelné galoše
Scéna z filmu Kouzelné galoše

Kouzelné galoše

Dvě víly Starost a Štěstěna se rozhodnou dát lidem dar – očarují docela obyčejné galoše, aby plnily každé přání jejich nositele.

Tento film je uváděn ve slovenském jazyce.

V kouzelném příběhu Juraje Herze podle pohádky Hanse Christiana Andersena se jednoho večera prochází starou Prahou dvě víly – Starost a Štěstěna se svou mladou pomocnicí Mínou. Protože má Štěstěna narozeniny, rozhodne se lidem dát dar – očaruje docela obyčejné galoše, aby plnily každé přání jejich nositele. Galoše toho večera pak střídají jednoho majitele za druhým a vše o čem kdy snili, se rázem stane skutečností. Ale to, co si lidé přejí, bývá často velmi ošemetné, a ne vždy to může jednomu přinést kýžené štěstí. Spíše se stává, že trápení. O tom se přesvědčí i Štěstěna, která pochopí, že štěstí si musí každý zasloužit sám…

Film bohužel není dostupný :(

Omlouváme se, ale tento titul není ve vaší zemi k dispozici.

Režie
Rok
1986
Země
  • Slovensko
  • Německo
Délka
93min 
Jazyky ve filmu 

Chcete být pravidelně informováni o novinkách v junior programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít