Scéna z filmu Esa z pralesa
Scéna z filmu Esa z pralesa
Scéna z filmu Esa z pralesa
Scéna z filmu Esa z pralesa
Scéna z filmu Esa z pralesa

Esa z pralesa

Tučňák Maurice se svými zvířecími přáteli tvoří bandu známou jako Esa z pralesa, která se snaží udržovat v džungli pořádek a spravedlnost.

Maurice sice vypadá jako obyčejný tučňák, ale uvnitř jeho hrudi bije statečné srdce tygra. Však byl také vychován hrdou tygřicí. Maurice se touží stát nejlepším kung-fu mistrem na světě. To nebude vůbec snadné, protože vyniká spíše neohrabaností a nemotorností, ale také obrovským odhodláním. Se svými zvířecími přáteli tvoří bandu známou jako Esa z pralesa, která se snaží udržovat v džungli pořádek a spravedlnost. Tak, jak to dříve dělala jeho matka tygřice. Na prales si brousí zuby ďábelsky proradná koala Igor, který nadevše miluje chaos. Se svou armádou hloupých paviánů chce jednou provždy zničit celou džungli. Esa z pralesa se neohroženě vydávají do boje.

Film bohužel není dostupný :(

Omlouváme se, ale tento titul není ve vaší zemi k dispozici.

Režie
Rok
2017
Země
  • Francie
Délka
93min 
Zvukové stopy 

Chcete být pravidelně informováni o novinkách v junior programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít