Scéna z filmu Naše jediná jistota je, že všechno dobře dopadne
Scéna z filmu Naše jediná jistota je, že všechno dobře dopadne

Naše jediná jistota je, že všechno dobře dopadne

Tématem snímku Heleny Papírníkové Horáčkové je svobodný lidský život. V centru jsou režisérčiny děti a také povahově a názorově vyhranění přátelé a blízcí...

Tématem snímku Heleny Papírníkové Horáčkové je svobodný lidský život. V centru jsou režisérčiny děti a také povahově a názorově vyhranění přátelé a blízcí. Jde o lidi, kteří vždy stáli mimo dobové komerční proudy, přesto však výrazně ovlivňovali a ovlivňují český politický, společenský a kulturní život. Účinkující John Bok, Jim Čert, Jaroslav Erik Frič, Ladislav Heryán, Ivan Martin Jirous, Svatopluk Karásek, Libor Krejcar, Stanislav Penc, Karel Schwarzenberg, Čárlí Soukup, Jožin Štastný, Dáša Vokatá a další. Aktéři většinou nevěděli, že záběry budou někdy v nějakém filmu použity. Režisérka Helena Papírníková Horáčková za autorský celovečerní filmový debut v roce 2009 získala cenu Andreje "Nikolaje" Stankoviče.

Režie
Rok
2008
Země
  • Česká republika
Délka
106min 
Zvukové stopy 

Chcete být pravidelně informováni o novinkách v junior programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít