Fotografie není k dispozici.

Pedro Florêncio (Portugalsko)

Pedro Florêncio has a graduation in cinema at ESTC (Portuguese National Conservatory), a Master in Cinema at FCSH-UNL in Lisbon, and he is currently enrolled in a Doctor's degree in Performative Arts and the Moving Image at Lisbon University, where is finishing a dissertation about the films of Frederick Wiseman. He teaches "Cinema and Aesthetics" at IDS (Instituto para o Desenvolvimento Social) since 2014. He directed the shorts "Banana Motherf*ucker" in 2011 and "Where my friend made a painting" in 2014, both of them won several international awards. Recently he directed "Afternoon", a medium lenght film that won the Jury Price at the portuguese competition of Doclisboa Film Festival 2017.

Filmografie

  • Afternoon
    2017
  • Where my friend made a painting
    2014
  • Banana Motherf*cker
    2011

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít