Fotografie není k dispozici.

Maziyar Moshtagh Gohari (Írán)

Maziyar Moshtagh Gohari was born in 1978 Jirift, Iran. He graduated Zahedan University with a degree in Arts and began work as a film-making in the Iranian youth cinema society in 1995. Maziyar Moshtagh Gohari has made several documentaries and films as director and producer. Some of these films have been screened in international film festivals such as the Diagonale, Aljazeera IDFF, Amsterdam IDFF.

Filmografie

  • Cechanok
    2015
  • The Persian Crocodile
    2012

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít