Fotografie není k dispozici.

Arami Ullón (Paraguay)

Arami Ullón (1978, Asunción, Paraguay) se narodila za dlouhé a kruté diktatury brigádního generála Alfreda Stroessnera. V Paraguayi režírovala krátké nezávislé snímky Ausencia de un nombre propio (1998) a Beckon (2000), divadelní hru A Bizarre Matter of Love (2000) a napsala zde knihu povídek About Abuse and Other Relatives. Rok studovala díky stipendiu obdrženému od Boston Film and Video Foundation. Má zkušenost s tvorbou hudebních videí, televizních pořadů a reklam pro latinskoamerické i evropské společnosti. Chmurné časy jsou jejím celovečerním debutem.

Filmografie

  • Chmurné časy
    2014
  • Beckon
    2000
  • Ausencia de un nombre propio
    1998

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít