Fotografie není k dispozici.

Hsin-I Lin (Tchaj-wan)

An independent filmmaker born in Taipei, Taiwan, Lin uses essay film as a means to develop fresh documentary aesthetics. Her works have received a Excellence Award at Women Make Waves Film Festival 2016, an Outstanding Award at Kaohsiung Film Festival 2016, Rookie of the Year Award at South Taiwan Film Festival 2015, and nominations at various international film festivals. Her research interests range from film aesthetics, cultural theory and art criticism to critical aesthetic theories of art.

Filmografie

  • Letter #69
    2016
  • 3 Islands
    2015

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít