Fotografie není k dispozici.

Jakub Felcman (Česká republika)

Absolvent Filozofické fakulty UK, scenáristiky a dramaturgie na pražské FAMU. Působil jako nezávislý dramaturg na řadě festivalů. Do roku 2009 vedl program festivalu Fresh Film Fest. Nadále působí jako nezávislý dramaturg i filmový publicista. V roce 2009 založil MFF Ostrava Kamera Oko. V letech 2013-2015 působil jako vedoucí dramaturg v tvůrčí skupině Čestmíra Kopeckého v České televizi. Je spoluautorem scénáře úspěšného filmu Olma Omerzua Příliš mladá noc a je autorem scénáře k filmu Michala Hogenauera Venku.

Filmografie

  • Jaroslav Kučera Zblízka
    2019
  • Problémy prvního světa
    2019
  • Vědomí souvislosti
    2018
  • Kino Effenberger
    2017
  • Kluby poezie
    2014

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít