Fotografie není k dispozici.

Alenka Maly (Rakousko)

Alenka is an actress and director currently based in Linz, Upper Austria. She completed her studies at the Bruckner Universität Linz and has been working as a theater and film actress in various German-speaking countries for the past ten years. She also holds a degree in Visual Media Design from the Kunstuniversität Linz (University of Art and Design Linz). She has been working as a film maker and stage director since 2002, her main focus being the aspect of social reality. As a video editor, she has completed many projects with fellow independent film makers, as well as projects for ORF (the Austrian national broadcaster).

Filmografie

  • The European Grandma Project
    2018
  • Hammerweg
    2010
  • Zwaso
    2009
  • Irmas Zeit
    2007
  • Noch gibt er nicht Milch
    2006
  • Kain Denkmal
    2004

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít