Fotografie není k dispozici.

Elwira Niewiera (Polsko)

Elwira Niewiera is a Polish director and researcher, she lives and works in Berlin. Her feature documentary debut, Bulgarian Stories was presented at a number of international film festivals and had art-house cinema distribution in Germany. Elwira worked also as first assistant director and researcher on the Oscar nominated documentary film Rabbit a la Berlin. Since 2008 she has been an Executive Director of the Polish-German cultural foundation Nowa Ameryka.

Filmografie

  • Prince and the Dybbuk
    2017
  • Domino Effect
    2014
  • Bulgarian Stories
    2007

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít