Fotografie není k dispozici.

Karen Winther (Norsko)

Karen Winther was born in Norway in 1978 and graduated from the NFTS, National Film and Television School in 2012. Her first feature was her graduation film at NFTS, The Betrayal, a personal film about her involvement in extremist groups in Norway in her teenage years. The film premiered at IDFA and received several awards. In her second feature Exit, Karen continues to explore violent extremism from a personal angle and what can make extremists change. Exit premiered at CPH:DOX in 2018 and received a Special Mention at the Nordic Docs festival.


Photo: Olav Olsen

Filmografie

  • Exit
    2018
  • The Betrayal
    2011

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít