Fotografie není k dispozici.

Erika Rossi (Itálie)

Erika Rossi is an author and documentary director. She focuses on stories from her territory, and in particular from her hometown Trieste. Her fllms have been selected in many international film festivals, including the Torino Film Festival, Vision du Reél, Document Glasgow, Bafici and have been shown on RaiTre, Rtv-Slo, Hrt and Al Jazeera Balkans. In 2018 she is selected director at Berlinale Talent Campus. The Caring City, her first feature produced by Tico Film, has been on tour in Italian theathers since April 2019.

Filmografie

  • La Città che Cura / The Caring City
    2019
  • Tutte Le Anime Del Mio Corpo / Every Soul Of My Body
    2017
  • Il Viaggio Di Marco Cavallo / Marco Cavallo's Trip
    2014
  • Trieste Racconta Basaglia / Triest On Basaglia
    2012

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít