Fotografie není k dispozici.

Ian Soroka (Spojené státy)

Ian Soroka (b. 1987) works in non-fiction forms of film and video. He studied cinema and philosophy at the University of Colorado in Boulder, in Prague at FAMU, and completed an M.S. in Art, Culture and Technology at MIT. Ian is a MacDowell Colony Fellow, a Princess Grace Foundation-USA Award recipient, and a Fulbright Fellow in Slovenia, where he was a guest researcher at the Slovenian National Film Archive and Cinematheque. His work has screened internationally in festival, gallery and museum contexts including: DocLisboa, Art of The Real, Dok.Fest München, Rencontres Internationales Paris/Berlin/Madrid and Kinoteka, Ljubljana. Ian is from western Colorado and is based in the San Francisco Bay area.

Filmografie

  • Greetings From Free Forests
    2018
  • Nevada: Of Landscape And Longing
    2012
  • Nostalgia
    2008

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít