Fotografie není k dispozici.

Klaudiusz Chrostowski (Polsko)

Director, screenwriter, actor. Graduated from the University of the Arts London with a BA in Film and Video. After UAL he studied Film Directing in the Łódź Film School where he directed both fiction and documentary films. He worked as an assistant on feature films such as Lasting dir. J. Borcuch and a World War I series The Passing Bells dir. B. Maher. His music video for Daniel Bloom’s Katarakta got nominated for the Fryderyk Award in the Music Video Category.

Filmografie

  • Call Me Tony
    2017
  • The End
    2015
  • In The Land of Happy People
    2012
  • VIP Very Important Person
    2011
  • Maria
    2011

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít