Fotografie není k dispozici.

Tamara Kotevska (Makedonie)

Born on 9th of August, 1993, in Prilep, Macedonia. She won the Best Balkan Film award at the Tirana International Documentary Film Festival with her graduation documentary Studants, supported by Trice Films and the Faculty of Dramatic Arts-Skopje. Her first professional environmental documentary Lake of Apples, supported by UNDP (as writer and co-director) played at the International Nature Namur Festival, the Prix de l'environnement (2017) award in France, an Honorable mention at the Innsbruck Film Festival in Austria (2017), and the Perseus award at T-Festival in Brno, Czech Republic (2017).

Filmografie

  • Honeyland
    2019
  • Paw Law
    2019
  • Lake of Apples
    2017
  • Free hugs
    2015
  • Games
    2014

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít