Fotografie není k dispozici.

Dorottya Zurbó (Maďarsko)

Born in Budapest in 1988, Dorottya Zurbó graduated from the first edition of DocNomads Joint Master Degree. She shot her first short, Vasárnapi ebéd, in 2013 and co-directed, along Arun Bhattarai, The Next Guardian (2017), a documentary which premiered at the International Documentary Filmfestival Amsterdam. Easy Lessons, her first solo directorial debut, was supported by the Incubator Program of the Hungarian National Film Fund.

Filmografie

  • Easy Lessons
    2018
  • The Next Guardian
    2017
  • Vasárnapi ebéd
    2013
  • Hát ki az én életem?
    2010

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít