Fotografie není k dispozici.

Corina Schwingruber Ilić (Švýcarsko)

Corina Schwingruber Ilić was born in Switzerland in 1981. She lives and works in Lucerne (Switzerland) and Belgrade (Serbia). During 2004-2006 attended University of Fine Art in Basel and Academy of Fine Arts, Belgrade, in 2006-09 University of Art & Design Lucerne, in Video department. Since 2010 she works as a filmmaker & editor. Since 2013 she is a member of the Swiss Film Academy and a board member of Film Zentralschweiz. 2017 Co-Founder of PRO SHORT (Short Film Association Switzerland).

Filmografie

  • All Inclusive
    2018
  • In the Woods
    2017
  • Just Another Day in Egypt
    2015
  • Down on the Corner
    2013
  • Tons of Passion
    2011

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít