Fotografie není k dispozici.

Pieter Van Eecke (Belgie)

Born in Belgium in 1975, Pieter Van Eecke has studied Philosophy (Ghent State University) and Sculpture (Sint-Lucas Brussels). He worked and lived in South America and became a filmmaker. His documentary about the earthquake in Haiti, the internationally acclaimed Goudougoudou (co-directed with Fabrizio Scapin) was broadcast on television (TV5monde, RTBF, TG4) and was featured at various international film festivals. Samuel in the Clouds (Mountainfilm 2017) is his first feature-length documentary.

Filmografie

  • Samuel in the Clouds
    2016
  • Goudougoudou
    2011

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít