Fotografie není k dispozici.

Matiss Kaža (Lotyšsko)

MATISS KAZA (1995) was born in Sweden but grew up in Riga, Latvia in a family of filmmakers. He graduated from New York University's Tisch School of the Arts with a degree in Film & Television Production. Working both in fiction and documentary, Matiss Kaza believes filmmaking to be a study of our internal worlds. His first documentary film One Ticket Please has been screened in film festivals around the world, winning several awards, and he is currently hard at work on his debut fiction feature, set to be the first Latvian western.

Filmografie

  • One Ticket Please
    2016

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít