Fotografie není k dispozici.

Meng Han (Čína)

Meng Han is a Beijing based filmmaker and photographer. She had worked as photojournalist in China for 12 years. Her recent feature length film is Smog Town, selected in 2019 IDFA First Appearance Competition. Her recent works include mid-length documentary China’s Forgotten Daughters (2017), screened at Los Angeles Asian Pacific Film Festival and Hong Kong Asian Film Festival, and the photo essay Chinese Adoptees at Home in America, published in the New York Times, and South China Morning Post.

Filmografie

  • Smog Town
    2019
  • China’s Forgotten Daughters
    2017

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít