Fotografie není k dispozici.

Mirlan Abdykalykov (Kyrgyzstán)

In 2004 Mirlan Abdykalykov graduated from Kyrgyz National State University, Journalism faculty. Prior to this, between 1990 and 2001, he played lead role in three films directed by Aktan Abdykalykov (Swing, The Adopted Son and The Chimp). 2010-2017 he worked as First assistant director at The Light Thief and Centaur by Aktan Arym Kubat. In 2010 debuted as film director with short fiction film Pencil Against Ants and in 2015 he made his first feature Heavenly Nomadic.

Filmografie

  • Running to the Sky
    2019
  • Sutak
    2015
  • Pencil Against Ants
    2010

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít