Fotografie není k dispozici.

Nicole Costa (Chile)

Nicole Costa is a Chilean born New York based actress, filmmaker and producer with a career spanning more than 15 years. She received a Bachelor of Dramatic Arts at the University of Chile. In 1998, she traveled to Spain to study Audiovisual Communication at the Complutense University of Madrid. Since 2012 she has lived in New York and has continued working in audio visual production both as an actress, director and cinematographer. In 2017, she receives the prize for best actress for the film “Objects of Love” (2015) by the Spanish director Adrián Silvestre. She debuts as director for her short film Danger & Alone, co-directed with Mary Monahan at the Santiago International Film Festival (SANFIC) and premieres her first feature documentary in Valdivia International Film Festival in 2019.

Filmografie

  • El viaje de Monalisa
    2020

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít