Fotografie není k dispozici.

Luis Hitoshi Díaz (Argentina)

He studied journalism and worked for more than 20 years in media of all kinds, especially radio cinema and advertising.

He wrote and produced two independent fiction feature films, HOY (2008) and LEXTER, LA OLA PERFECTA (2015 and premiered at the Mar del Plata Festival); and a documentary, HEROXS DEL 88, a tribute to 30 years of the compilation punk Invasion 88, premiered at BAFICI 21. He is also part of LOS PERIFERICOS, a group of directors who premiered the self-titled film where he participated with the short #aDDRogue.

He is a scriptwriter and assistant director at BLUE Productora with Pucho Mentasti and he was an assistant director at AFINADORES and LA SEQUIA (2019), both feature films by Martín Jauregui.

Filmografie

  • Heroxs of 88
    2019
  • Lexter, the perfect wave
    2015

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít