Fotografie není k dispozici.

Matthias Krepp (Rakousko)

Matthias Krepp, born 1987, is an Austrian filmstudent and director. He studied Comparative Literature and History. In 2012 he was accepted into the directing-class of Michael Haneke at Vienna Film Academy. During his studies he directed several short films in collaboration with Angelika Spangel and Magdalena Gruber. Sand and Blood is his first feature length documentary film.

Filmografie

  • Sand and Blood
    2017
  • Ende September
    2015
  • Cüneyt, kleiner Krieger
    2014
  • Obdach
    2014
  • Sasha
    2012

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít