Dominique Lohlé (Belgie)

Born in Louvain, Belgium, in 1966. Studied philosophy at the Université Catholique de Louvain with, among others, Mgr Léonard.
He is the father of a small boy called Atom who was born in 2003.
He taught drama and video at the ERG Design & Arts school in Brussels for for 10 years. He now manages the multimedia library of the Instituts Saint-Luc in Brussels. Since 2008 he has been supervising the scripting and directing of end of study films at Supinfocom (design, animation & video-game school) in Valenciennes, France.
In 2000, Dominque Lohlé and Guy Marc Hinant set up a film label together, to make films about experimental music in general and more particularly electronic music. The label is called OME - Observatoire des Musiques Électroniques.

Filmografie

  • Rage
    2017
  • Porcherie
    2013
  • Ecce Homo
    2010-2012
  • FUCK YOU
    2006-2010
  • Le chant du cygne
    2006-2007
  • Luc Ferrari facing his tautology : 2 days before the end
    2005-2006
  • En buvant dans un fabuleux fleuve électrique
    2005
  • Ars Long Vita Brevis
    2005
  • Préparatifs de Domaines
    2005
  • I never promised you a rose garden
    2004-2006
  • En buvant dans un fabuleux fleuve électrique
    2003-2005
  • The paradise according to Jonas Mekas
    2001-2003
  • That's all She wrote
    2001-2002
  • Le plaisir du regret
    200-2003

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít