Richard Yao-chi CHEN (Tchaj-wan)

Richard Yao-chi CHEN was born in Chengdu, Sichuan in 1938. He and his family moved to Taiwan in 1945. He studied architecture at National Cheng Kung University before relocating to the US. Upon graduation from Chicago Art Institute in 1961, he attended the UCLA graduate school as a film major. He completed his studies in 1967 with Liu Pi- chia. Since 1970, he has made a number of narrative features and won several Golden Horse Awards.

Filmografie

  • Autumn Moon
    1990
  • Spring Swallow
    1989
  • A Song of Chinese Landscapes
    1984
  • Temptation
    1982
  • Girl with a Gun
    1982
  • Anger
    1982
  • Devil Returns
    1981
  • Kill for Love
    1981
  • Going Up Anybody
    1981
  • The Pioneers
    1980
  • Making It
    1978
  • A Journey of Love
    1978
  • First Love
    1978
  • The Misty Moon
    1978
  • The Diary of Di-Di 1976
    1977
  • Come Fly with Me
    1976
  • The Chasing Game
    1976
  • Paul the Kid
    1975
  • Run Lover Run
    1975
  • Come Rain or Come Shine
    1973
  • Seven Chinese Festivals
    1972
  • Judy's Lucky Jacket
    1972
  • A Test of Love
    1970
  • Liu Pi-chia
    1967
  • The Mountain
    1966
  • Through the Years
    1964
  • The Archer
    1963

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít