Fotografie není k dispozici.

Nejra Latić Hulusić (Bosna a Hercegovina)

Nejra Latić Hulusić is director and producer born, raised and currently based in Sarajevo. Graduated from directing department of Academy of Performing Arts in Sarajevo. She is the founder and a member of HAVA SARAJEVO, where she directs and produces documentary and fiction films. As a director and a producer she was awarded by BDC “Balkan discoveries 2011” workshop for the pitching of UNDERCOVERED (SFF, ZagrebDox, Cottbus FF...) project in development. Directed a documentary film HER CINEMA LOVE which has been screened on the most important documentary film festivals such as HOTDOCS, Visions du Reel, DOK Leipzig, Dokufest, ZagrebDOX and others.

Beside her directing works, she is writing articles weekly for “Lola”, magazine from Banja Luka and Al Jazeera Balkans Blog.

Filmografie

  • The Infidel
    2020
  • Undercovered
    2017
  • In to the Blue
    2014
  • Her Cinema Love
    2011
  • Svjedok
    2008

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít