Fotografie není k dispozici.

Tamer Hany Hassan (Spojené státy)

Tamer Hassan is a filmmaker, film editor and teacher. His work has been exhibited at Lincoln Center, Viennale, Mar Del Plata International Film Festival, EXPO Chicago, and elsewhere. He received an MFA from the School of the Art Institute of Chicago and has been a fellow at UnionDocs Center for Documentary Art and The Robert Flaherty Film Seminar. His work as an editor has been exhibited at Anthology Film Archive, Oberhausen Film Festival, and elsewhere.

Filmografie

  • Accession
    2018

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít