Mario Soffici (Argentina)

Mario Soffici (1900-1977) was an Argentinian film director, actor and screenwriter of the classic era.

Filmografie

  • Propiedad
    1962
  • Chafalonías
    1960
  • Rosaura a las 10
    1958
  • Isla brava
    1958
  • El hombre que debía una muerte
    1955
  • El Curandero
    1955
  • La Dama del mar
    1954
  • El extraño caso del hombre y la bestia
    1951
  • Pasó en mi barrio
    1951
  • La gata
    1947
  • The Sin of Julia
    1946
  • Prisioneros de la tierra
    1939

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít