Fotografie není k dispozici.

Martin Kotík (Česká republika)

Martin Kotík se narodil 14.7.1974. Nejprve studoval filmovou vědu na Filozofické fakultě UK, poté se pustil do studia produkce na FAMU, kde absolvoval rozborem struktury a strategie multiplexů. Režíruje od roku 1996. Jeho tvorba zahrnuje především komediální žánry od situačních grotesek po konverzační komedie. V roce 1998, ještě během studií na FAMU, založil společnost Major K International, náplní jejíž činnosti se stala tvorba, výroba a distribuce audiovizuálních děl. Od roku 2001 do natáčení Pánské jízdy vedle tvůrčích aktivit výkonně řídil filmovou distribuční společnost SPI International.

Filmografie

  • Hurvínek a kouzelné muzeum
    2017
  • Vy nám taky, šéfe!
    2008
  • Všechno nejlepší!
    2006
  • Pánská jízda
    2004

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít