Fotografie není k dispozici.

Patrik Eklund (Švédsko)

Film director and writer. He made his directorial debut in 2003 with the awarded film One Christmas Morning. Have since written and directed the award winning short films Situation Frank, that participated in Semaine de la Critique in Cannes 2007, and Instead of Abracadabra that participated at Sundance in 2009 and was nominated for a Guldbagge (The Swedish academy award).

Filmografie

  • We Got This
    2020
  • Flimmer
    2012
  • Instead of Abracadabra
    2008
  • Situation Frank
    2007
  • One Christmas Morning
    2003

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít