Joël Vanhoebrouck (Belgie)

Joël Vanhoebrouck was born on June 10, 1974 in Vivoorde, Belgium. He is a director and assistant director.

Filmografie

  • Blackout
    2020
  • De Infiltrant
    2018
  • De Bunker
    2015
  • Vossenstreken
    2015
  • Eigen Kweek
    2013-2016
  • Brasserie Romantiek
    2012
  • Dubbelleven
    2010-2011
  • Code 37
    2009
  • Vermist
    2008-2012
  • 10 jaar leuven kort
    2004

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít