Fotografie není k dispozici.

Fernando Romero Forsthuber (Španělsko)

Fernando Romero-Forsthuber was born in Seville in 1983 to a Spanish father and Austrian mother. At 17, he came to Vienna and immediately began to work in the film industry. Two years later, he made his first trip to Israel. There he started to work with Palestinian musicians as a director/ producer for their music videos. In Austria he established a good reputation in the field of music videos, image films and commercials. In the last years Fernando also worked on reports for the TV-stations ORF (especially in Syria) and ATV. He has been to Palestine/Israel for many times and is strongly integrated into the scene.

Filmografie

  • Namrud: Troublemaker
    2017

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít