Fotografie není k dispozici.

Thomas Burkhalter (Švýcarsko)

Born 1973 in Switzerland. Works as an ethnomusicologist, creative artist and music journalist. Founder and director of the platform Norient and curator of the annual Norient Film Festival. Has published books on music and globalization, leads research projects at the Bern University of Art, produced broadcasts, podcasts and audio-visual performances and co-curated the exhibition Seismographic Sounds – Visions of a New World.

Filmografie

  • Contradict
    2020
  • Buy More Incense – British Asian Musicians in the UK
    2001

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít