Fotografie není k dispozici.

Teresa Arredondo (Peru)

Teresa Arredondo was born in Lima, Perú (1978) and she lives in Santiago de Chile. She started to study psychology in 1995 and she got her degree in 2003. Teresa moved to Spain in 2006 for study a Master's Degree in Theory and Practice of Creative Documentary Making at UAB. Días con Matilde (2011), her second shortfim, was selected and awarded in many festivals, as the same as her first feature film SIBILA (2012). Her second feature film Las cruces (co-directed by Carlos Vásquez Méndez) was premiered in FIDMarseille 2018.

Filmografie

  • Las cruces
    2018
  • Sibila
    2012
  • Días con Matilde
    2011

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít