Eduardo Makoszay Mayén

Eduardo Makoszay Mayén (Mexiko)

Eduardo Makoszay Mayén is a filmmaker and writer. His projects interweave transdisciplinary research processes concerning ecology, technology and cosmogony. Eduardo co-organizes Materia Abierta, a summer school on theory, art, and technology based in Mexico City. His films have screened at Ji.hlava, FICUNAM, Sitges, Open City Docs, CPH:DOX and Black Canvas. He published the texts “Technicity and the Magical Unity” at the Oscillations Journal, “Mesology of the terra preta” at the Technophany publication of the Research Network for Philosophy and Technology, and “Film and Cosmosemiosis” in the UMBRALES book published by FICUNAM.

Filmografie

  • O rio escapa
    2019
  • Escocia, San Gregorio
    2019
  • Rocas en forma de viento
    2017

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít