Fotografie není k dispozici.

Joy Maurits (Nizozemsko)

Joy Maurits (born in Hulsberg, The Netherlands) lives and works in Brussels. She studied Audiovisual Arts at Maastricht Art Academy (now known as Maastricht Academy of Media Design and Technology). After graduating she still felt the desire to learn more about this medium and decided to study Audiovisual Arts at Luca School of Arts Brussel, where she graduated in 2019.

Filmografie

  • hier.
    2019

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít