Fotografie není k dispozici.

Maria Ornaf (Polsko)

Born in 1989, a graduate of the Academy of Fine Arts in Poznan, scholarship holder of the Faculdade de Belas-Artes in Lisbon. Winner of Scholarship in a Filed of Culture and Art of Marshal of the Wielkopolska Region and the Art Scholarship of the Lodz City. She is currently studying Film Directing at the Polish National Film School in Lodz. She is continuously collaborating with Director of Photography Zuzanna Zachara-Hassairi. Their film Bitter Herb had its world premiere at the 41th Moscow International Film Festival.

Filmografie

  • Bitter Herb
    2019

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít