Fotografie není k dispozici.

Piotr Dylewski (Polsko)

An entushiast of kickboxing, black humor and tom yum soup. Student of film directing at the Krzysztof Kieślowski Faculty of Radio and Television at University of Silesia in Katowice. Graduate of psychology, conversation lover - especially with taxi drivers at different latitudes. In his spare time he is exploring the possibilities of interactive production. He collaborates with artists of different disciplines, including producing How culture works (dir. Tymek Borowski). As a director, he intends to deal with every film genre. His debut Constructor is the result of an affair with a sc-fi genre.

Filmografie

  • Zgniłe uszy
    2019
  • Constructor
    2016

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít