Fotografie není k dispozici.

Thorbjørn Christoffersen (Dánsko)

Thorbjørn Christoffersen se narodil v roce 1978 a je vystudovaným animátorem a ilustrátorem na Animation Workshop ve Viborgu v Dánsku. Začínal jako storyboardista v A. Film. Animoval řadu reklam, mimo jiné pro Coca Colu a pracoval jako storyboardista na Disneyho televizním seriálu TARZAN. Jeho režijním debutem byl nízkorozpočtový 3D TERKEL IN TROUBLE (2004), držitel ceny mládeže v Malmö BUFF. Je spolurežisérem sci-fi parodie JOURNEY TO SATURN (2008) a RONALD THE BARBARIAN (2011). Kostkovaný ninja je jeho čtvrtým celovečerním filmem režiséra a pokračování tvůrčího partnerství s Andersem Matthesenem, který film spolurežíroval.

Filmografie

  • CHECKERED NINJA
    2018
  • RONALD THE BARBARIAN
    2011
  • JOURNEY TO SATURN
    2008
  • TERKEL IN TROUBLE
    2004

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít