Fotografie není k dispozici.

Craig Atkinson (Spojené státy)

Craig Atkinson is a notable Director, Producer, and Cinematographer. His directorial debut “DO NOT RESIST” premiered at the 2016 Tribeca Film Festival and won the Grand Jury Prize for Best Documentary. An industry veteran, his credits include the award-winning documentary “DETROPIA”, “Norman Lear: Just Another Version of You”, and “The Education of Muhammed Hussein”.

Filmografie

  • Conditioned Response
    2017
  • Do Not Resist
    2016

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít