Fotografie není k dispozici.

Andrzej Fidyk (Polsko)

Andrzej Fidyk is a dir­ector and scriptwriter of doc­u­ment­ary films and report­ages made for the Polish Tele­vi­sion, a gradu­ate of Warsaw School of Eco­nom­ics Depart­ment of For­eign Trade. He began work­ing for TV in 1980 as a res­ult of a com­pet­i­tion for pro­duc­tion man­agers. From 1996 to 2004 he was the chief editor of doc­u­ment­ary films in TVP1. He was the ori­gin­ator of pro­grammes such as: Time for doc­u­ment­ary, Eyes wide open, and the author of widely acclaimed films, includ­ing Parade, Dance of the reeds, and Mobile cinema of dreams.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít