Fotografie není k dispozici.

Vano Arsenishvili (Gruzie)

Vano Arsenishvili – a filmmaker, cinematographer and editor, studied at the Vienna Film Academy and Tbilisi Theatre and Film University. He is co-director, cinematographer and editor of an award winning English Teacher, Altzaney, The Bridge. Apart from filmmaking, Vano teaches documentary at the Caucasus Media School (GIPA) and Black Sea University. He works as a consultant and editor on numerous film projects in Georgia and the South Caucasus. He is the director of the production company Artefact Production. Vano was a jury member of a short and animation film at Dok Leipzig 2017.

Filmografie

  • A Tunnel
    2019
  • English teacher
    2012
  • Altzaney
    2009
  • The Bridge
    2005

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít