Fotografie není k dispozici.

Iris Zaki (Izrael)

Iris Zaki (b. 1978, Israel) has lived in London since 2009. For several years prior to this she worked for Israeli media. She shot her debut short doc My Kosher Shifts (2011) at the hotel where she worked the reception desk in order to pay her rent. In 2013 she commenced a practice-based PhD in documentary filmmaking. Her research explores her own innovative documentary techniques that allow her to focus on closed communities.

Filmografie

  • Women in Sink
    2015
  • My Kosher Shifts
    2011

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít