Fotografie není k dispozici.

Michalina Musielak (Polsko)

Film director. She graduated from the Academy of Fine Arts in Warsaw under the tutelage of Mirosław Bałka. Currently, she is studying Visual and Media Anthropology at Freie Universität in Berlin. She is interested in the complex issue of Polish and Jewish relations. In cooperation with the POLIN Museum of History of Polish Jews in Warsaw, she made a film about Poles living in Israel, then, in cooperation with DOC and Remapping Europe, she made a film about Jews living in Poland.

Filmografie

  • Miss Holocaust
    2017

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít